ONZE COöPERANTEN

Stefaan Vandorpe is medeoprichter en gedelegeerd bestuurder. Hij is ondernemer in hart en nieren, met een passie voor duurzaamheid. De voorbije 3 jaar werkte hij als projectcoördinator op projecten rond hergebruik van bouwmaterialen bij Domus Mundi vzw, die duurzaam leven, wonen en (ver)bouwen mogelijk wil maken voor kwetsbare groepen. Hij is tevens bestuurder bij Scrap vzw.

Stefaan Vandorpe

Pieter Malfliet is medeoprichter en gedelegeerd bestuurder. Hij heeft een passie voor hergebruik en is oprichter van Scrap vzw, een makers-collectief dat creatief aan de slag gaat met recuperatiematerialen. Pieter deed de laatste jaren ook ervaring op in interieurrenovatie en was eveneens werkzaam bij Domus Mundi op het voormelde project.

Pieter Malfliet

Bernard Slock is medeoprichter. Na zijn opleiding als bouwkundig ingenieur heeft hij jarenlange ervaring opgedaan. Eerst jaren coördinerend als werfleider. Daarna, uit gemis voor de stiel, terug meer in de praktijk als uitvoerder van renovatiewerken. Hij heeft een grote materiaalkennis en is zowel sterk op bouwtechnisch als organisatorisch vlak.

Bernard Slock

Scrap vzw heeft eveneens als missie het hergebruik van bouw- en maakmaterialen te bevorderen. Het spitst zich toe op demontage en verkoop van deze materialen. U kan bij hen ook terecht voor maak- en inrichtingsprojecten me deze materialen. Scrap vzw zal in de nabije toekomst een Materialenbank uitbaten op de Arsenaalsite te Gentbrugge.

Scrap

Wilt u coöperant worden?

Neem dan contact op met Stefaan Vandorpe via
WhatsApp of e-mail!


Stefaan Vandorpe